Bartscher 115131
€ 581,05
€ 476,00 (exc. BTW)
€ 575,95 (inc. BTW)Terug naar overzicht
- Beschrijving
- Specificaties
- Bijlages
Sous-Vide koker SV G16L
Sous-vide koken
Deze kookmethode word steeds meer gebruikt in keukens. Het geeft uw gerechten een culinaire taste met een zeer eenvoudig en doeltreffend kookproces.
Culinair
Onderwaterkoken in vacuümverpakking zorgt dat de smaak en textuur van het product optimaal blijft. Vis, vlees en gevogelte blijven mals en sappig en groenten behouden hun natuurlijke smaak en kleur. Er is geen smaakverlies en daarom zijn er geen extra zouten en kruiden nodig.
Hoe werkt het
U verpakt uw product in een vacuüm verpakking al dan niet met toevoeging van kruiden. U legt de vacuüm-zak in het waterbad en stelt de temperatuur in op de digitale LCD display op uw gewenste waarde. Met een temperatuurnauwkeurigheid word het waterbad op temperatuur gehouden. Omdat het water word gecirculeerd word een homogene temperatuur bereikt.
- Temperatuurbereik: 25°C tot 90 °C
- Temperatuurregeling elektronisch, in stappen van 0,1 °C
- Tijdsinstelling: 0 minuten - 99 uur
- Intervallen tijdinstelling 1 minuut
- Bak inhoud 16 liter
- Timer + akoestische timer
- Droogloop beveiliging
- Memory-functie met 5 geheugenplaatsen
1 jaar garantie
Specificaties
Artikel | 115131 |
Materiaal | RVS |
B x D x H | 34,5 x 40 x 31,7 cm |
Bak B x D x H | 30 x 33 x 20 cm |
Vermogen | 2 kW / 220-240 V / 50 Hz |
Temperatuurbereik | 25°C tot 90 °C |
Gewicht | 7,5 kilo |
Bijlages
- Geld terug prijsgarantie
- Lage prijzen hoge service
- Gratis verzending vanaf € 200,00